The Basic Principles Of طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای
همچنین، استفاده از متا تگها و لینکسازی داخلی نیز بخشی از این فرآیند است.در اولین جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی استور وردپرس به معرفی این وبسایتها میپردازیم.
برای ایجاد محصولات مجازی در سایت فروشگاهی مانند محصولات ساده و دانلودی عمل کنید؛ از قسمت پیشخوان > محصولات میتوانید نوع آن را مشخص کنید و برای آن سایر تنظیمات را مانند سایر محصولات انجام دهید.
مثلاً میتوانید بر اساس استان محل سکونت مشتریتان مبلغ جداگانه ای را برای پست محصول از او دریافت کنید. همچنین با اعمال فیلترهای بیشتر، برای پست هر سبد خرید یک مبلغ مجزا را در نظر بگیرید.
این تحلیل نه تنها در طراحی اولیه، بلکه در استراتژیهای بازاریابی و ارتباطات آینده نیز مؤثر خواهد بود.
به دلیل اینکه این فرد قبلا در سایت شما خرید کرده یا جستجوهایی را انجام داده است، تنها با تایپ کلمهی آبی، تمام لباس های آبی رنگ در صفحهی نتایج جستجو برای او نمایش داده خواهد شد. این در حالی است که به غیر از لباس، کالاهای آبی رنگ دیگری نیز برای فروش در سایت وجود دارند.
در این مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی، تمام محصولات خود را روی سایت بارگذاری کنید. از فیلترهایی مانند رنگ، سایز، برند و… برای جستجوی راحتتر کاربر استفاده کنید. در زمان قرار دادن محصولات در سایت حتما از عکسهای باکیفیت استفاده کنید و توضیحات مرتبط با محصول را به طور کامل به مخاطب ارائه کنید.
برای نمایش بهتر، این بخش با رنگی متفاوت باید طراحی شود. علاوه بر اینها قرار دادن کلمهی “جستجو” داخل کادر و در نظر گرفتن دکمه و کادری رنگی در طراحی آن بسیار ضروری است.
زمانی که طراحی وبسایت فروشگاه اینترنتی تجربه کاربری خوبی داشته باشد، مشتریان زمان بیشتری را در آن سپری میکنند و در نهایت احتمال خرید کردن آنها افزایش مییابد.
خانه وب سایت فروشگاهی چیست؟ وب سایت فروشگاهی چیست؟ وبسایت فروشگاهی یک پلتفرم آنلاین است که به کاربران اجازه میدهد...
یکی از حیاتیترین مواردی که باید در طراحی یک وب سایت فروشگاهی در نظر گرفت، امکانات و ویژگیهایی آن است. سایت فروش آنلاین میتواند تنها برای فروش یک محصول خاص در نظر گرفته شود یا اینکه طیف وسیعی از محصولات در آن به فروش برسند.
اگر میخواهید یک طراح به این سایت مراجعه کنید سایت شوید پیشنهاد می کنیم در دوره طراحی سایت وردپرس شرکت کنید و بخشهای پیچیدهتر از طراحی سایت را یاد بگیرید.
به طور مثال در قالبهای رایگان برای تغییر در بخشهای هدر و فوتر سایت، یا باید کدنویسی کنید یا از افزونههای رایگان و پولی استفاده کنید، ولی در قالبهای اورجینال مانند وودمارت این قابلیت وجود دارد که بتوانید تنظیمات و سفارشیسازی را روی قسمتهای مختلف سایت به صورت زنده انجام دهید.
آیا قالبهای فروشگاهی قابلیت افزودن ویژگیهای جدید را دارند؟